Tarieven

Op dit moment zijn boekingen in onze B&B niet mogelijk. 

Onze B&B is ingericht voor een verblijf voor 1 of 2 personen.

Voor 1 overnachting is de prijs € 90,00. Blijft u 2 nachten, dan wordt de prijs € 85,00 per nacht/kamer en bij 3 of meer overnachtingen wordt de prijs € 80,00 per nacht/kamer.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief ontbijt.
Wilt u ontbijt bijboeken, dan kan dat uiteraard. Voor een basic ontbijt rekenen wij € 5,00 per persoon, een luxe ontbijt kost € 7,50 per persoon. Onbeperkt koffie en thee is inbegrepen, evenals wifi.

Het beleg voor uw ontbijt staat klaar in de koelkast. Koffie- en theefaciliteiten vindt u in het apartement. Kiest u voor een basic ontbijt, dan krijgt u per persoon een bakje yoghurt, een broodje, een beschuitje, een gekookt eitje en een glaasje jus. Kiest u voor het luxe ontbijt, dan brengen we u op een afgesproken tijdstip tussen 09.00 en 11.00 uur, yoghurt met muesli, diverse warme broodjes, gekookte eitjes en wat lekkers voor bij de koffie. Een bakje vers fruit maakt uw luxe ontbijt compleet.
Heeft u andere ontbijtwensen, dan horen we dat graag.

Voor €5,- kan u een krat openhaardhout er bij boeken.

Annuleren kan gratis tot 14 dagen voor de geboekte aankomstdag. Bij latere annulering wordt de 1e nacht van de geboekte periode in rekening gebracht.