Tarieven

Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee personen. Indien gewenst kunnen er 1 of 2 personen extra overnachten op onze comfortabele slaapbank.

Voor 1 overnachting is de prijs € 75,00. Blijft u 2 nachten, dan wordt de prijs € 70,00 per nacht/kamer en bij 3 of meer overnachtingen wordt de prijs € 65,00 per nacht/kamer.
Toeslag per extra persoon per nacht € 22,50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief ontbijt.
Wilt u ontbijt bijboeken, dan kan dat uiteraard. Voor een basic ontbijt rekenen wij € 5,00 per persoon, een luxe ontbijt kost € 7,50 per persoon. Een flesje welkomstwijn, onbeperkt koffie en thee en een krat openhaardhout zijn uiteraard inbegrepen, evenals wifi.

Het beleg voor uw ontbijt staat klaar in de koelkast. Koffie- en theefaciliteiten vindt u in het apartement. Kiest u voor een basic ontbijt, dan krijgt u per persoon een bakje yoghurt, een broodje, een beschuitje, een gekookt eitje en een glaasje jus. Kiest u voor het luxe ontbijt, dan brengen we u op een afgesproken tijdstip tussen 09.00 en 11.00 uur, yoghurt met muesli, diverse warme broodjes, naar wens gekookte eitjes en wat lekkers voor bij de koffie. Een bakje vers fruit maakt uw luxe ontbijt compleet.
Heeft u andere ontbijtwensen, dan horen we dat graag.

Annuleren kan gratis tot 14 dagen voor de geboekte aankomstdag. Bij latere annulering wordt de 1e nacht van de geboekte periode in rekening gebracht.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze Bed & Breakfast.

Hartelijke groet, Ruby Waalder